Locatie - Rosarium

Capaciteit en Zalen

Van een klein teamoverleg tussen twee personen tot grote bijeenkomsten van 800 gasten: Rosarium brengt mensen bijeen op de juiste schaal en persoonlijke benadering. Die flexibiliteit is mogelijk dankzij de unieke schuifwanden, waarmee het interieur ter plaatse te verdelen is in verschillende Parkzalen.

 

DOWNLOAD PDF

Arrangementen

Rosarium brengt mensen bijeen in een intieme sfeer met een persoonlijke benadering. Elke stijlvolle zaal heeft openslaande deuren met toegang tot een privé terras aan het Amstelpark. Rosariums professionele team hanteert de etiquette en stijl die passen bij de formele sfeer van een zakelijke bijeenkomst, maar hecht vooral waarde aan een menselijke en persoonlijke omgang. Wij bieden u een keuze uit diverse arrangementen. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen. 

Werkwijze & Service

Persoonlijke aandacht

Zoals de architectuur van Rosarium zich vormt naar de omvang van uw bijeenkomst, zo flexibel ontfermt het personeelsteam zich over de ontvangst en verzorging van haar gasten. Net zomin als Rosarium een vast aantal Parkzalen telt, kennen haar mensen een vaste aanpak. Liever creëren zij de beste aanpak steeds opnieuw, met oog voor detail en een luisterend oor voor de gast. Vanaf gepaste afstand indien de privacy van de bijeenkomst hierom vraagt, maar altijd alert en servicegericht.

 

Lees meer